Camping Råd For å Gjøre Turen Bedre

Camping er en fin måte for deg å ha en opplevelse ute i naturen. Men mer enn det, det er en tid for å hjelpe deg å bruke overlevelse ferdigheter, noe som gjør mest mulig ut av din evne til å ta vare på deg selv. Det kan også være mye moro. Her er noen tips til din neste campingopplevelse, slik at du kan ha det gøy!

Et flott element å sette i camping ryggsekk når du går i baklandet er en Ziploc bag fylt med tørketrommel lo. Det finnes ikke noe bedre startmateriale enn tørketrommel lo. Det vil holde en gnist og få brannen i gang raskt og effektivt. Tørketrommel lo tar opp nesten ingen plass i pakken og er veldig lett.

Hvis du planlegger noen form for Backcountry camping, en må bære element er en brann startpakke. Hvis du er i en overlevelse situasjon, er brann en måte å lage mat, holde deg varm, rense vann, og signal om hjelp. Mange camping butikker selger brann startere som kan brukes når det er vått og ikke krever noe drivstoff. Også prøve å lage ild når du ikke er i en overlevelse situasjon slik at du vet du kan gjøre det hvis behovet oppstår.

Bruk separate kjølere for ferskvarer, is og drikke. Selv om det ikke spiller noen rolle om ferskvarer og drinkene går inn i samme, sørg for å pakke isen separat. Dette vil holde temperaturen nede slik at du vil ha isen for mye lenger enn du ville ha ellers.

Som en høflighet til andre bobiler, ikke la belysningen stå på over natten, hvis du er nær andre. Pakk en tidtaker som du kan feste til lysene dine som automatisk slår dem av etter en viss tid. Å la lysene stå på over natten er en populær klage blant de fleste amerikanske bobiler!

Uansett om du skal camping alene, eller med en stor gruppe, må du alltid ta med et nødsett. Dette settet vil endres avhengig av når og hvor du er camping, men bør alltid inkludere det grunnleggende. Du bør ta med ting som en fakkel og antivenom også, du vet aldri hva som kan skje.

Ikke vent til mørkets frembrudd for å sette opp leir. Når du reiser i en bobil, finn en trygg parkeringsplass. Når du finner et campingområde, må du sørge for at teltet er plassert på et flatt område som ikke er i nærheten av usikre hyller. Hvis du gjør dette før mørkets frembrudd, kan du bli vant til området rundt deg. Det vil også gjøre det lettere å se hva du gjør, og sparer deg for mye frustrasjon.

Sørg for å ta med duct tape på camping tur for å fikse nesten ethvert problem. Det er flott for patching teltet, reparere skoene dine, fikse insekt netting og diverse andre oppgaver.

Samle mer treverk enn du tror du kommer OT trenger. Med mindre du går camping hver dag, har du sannsynligvis ikke har en nøyaktig idé om hva «nok tre» faktisk ser ut. Du kan alltid la den ekstra veden i en haug som en gave til alle som bruker campingplassen etter deg.

Når du går camping, gjør du virkelig mange ting. Du er like deler explorer, natur entusiast og reveler. Bruk tipsene i denne artikkelen for å sikre at du får mest mulig ut av hver rolle du antar når du går camping, og ha en flott tid der ute!