Camping: Et Morsomt Eventyr I Naturen

Camping kan være både den beste tiden du noen gang har, eller den verste. Forskjellen kan være været som skjer mens du camper, eller hvor godt forberedt du er på det. For å lære å være så forberedt som mulig på camping, les videre til de følgende avsnittene.

Ta med en søppelsekk i plast og legg alt det skitne tøyet i familien. Dette holder elementene i å blande seg med de rene klærne dine. Det gjør det også praktisk for deg når du kommer hjem. Du kan bare dumpe posen i vaskemaskinen din og begynne å jobbe med det hele med en gang.

Hvis du tar barna med på camping, kan du få dem til å spise en «jungelfrokost». Pakk frokost med frokostblandinger, juice og frukt i poser og gjem dem et sted på campingplassen. La barna deretter jakte på frokosten når de våkner. Det er en fin måte å tilføre litt magi til campingopplevelsen.

Vær sikker på at leirbrannen din er helt ute før du forlater en campingplass. For øynene dine kan det virke som om ilden er borte, men rør asken med en pinne, og du kan finne brennende glør. Hell nok vann og rør videre til du ikke ser glør mer i bålplassen.

En ting som mange glemmer å pakke på campingtur, og som raskt gjør turen til et mareritt, er bugspray. Dette enkle avstøtningsmidlet vil spare deg for irritasjon og kan beskytte helsen din, ettersom mange typer feil raskt kan skade deg.

Kryssforurensning er ikke et problem som bare berører folk som lager mat hjemme. Når du lager mat utendørs, må du fortsatt bekymre deg for ikke å bruke det samme skjærebrettet til å kutte kjøtt som du gjør for å kutte andre matvarer. Hvis du bare har ett brett, bruk begge sider.

Sørg for å pakke inn rikelig med mat, og pakk den riktige typen også. Avhengig av hvor lenge turen din er, må du ha rikelig med mat som ikke er forgjengelig. Matforgiftning kan ødelegge turen på kort tid. Forbered all maten du tar med deg riktig, og finn ut hva slags forholdsregler du bør ta.

En uunnværlig vare å pakke for campingturen din er Ziploc-vesker. Du kan skille gjenstander i utstyret ditt som solkrem og insektspray, så hvis de punkterer, kommer de ikke over utstyret ditt. Du kan også bruke dem til å holde gjenstander som fyrstikker og mobiltelefoner tørre hvis det regner.

En sveitsisk hærkniv er et verktøy som ingen bobil burde være uten når man camping. En sveitsisk hærkniv inneholder mange nyttige verktøy, inkludert en skrutrekker, en pinsett, en skrutrekker samt en kniv. Dette geniale verktøyet vil være nyttig mange ganger under campingturen.

Vær kan ødelegge en campingtur, men det er lite du kan gjøre med det. Dårlig planlegging kan også ødelegge campingturen din, men det er mye du kan gjøre med det. Husk alt du har lest i denne artikkelen, slik at du kan være forberedt på neste tur.

Kos Deg Med Det Store Utendørs