Vil Du Gå På Camping På Et Budsjett? Prøv Disse Tipsene

Camping er en av de største tradisjonene i Amerika, men mange gjør vanlige feil når de drar ut på naturen. Den følgende artikkelen har noen nyttige råd om hvordan du kan gjøre din neste campingtur morsommere og samtidig være så trygg som mulig. Les videre for å lære noen viktige campingtips.

Når du er på camping, er en nødvendighet for utstyret ditt en overlevelseskniv. Dette er den viktigste delen av campingutstyret ditt. Kjøp en overlevelseskniv av høy kvalitet, ikke bare den billigste du kan finne, livet ditt kan avhenge av det. Disse knivene er veldig like; de har et langt blad takket på den ene siden og et hul håndtak. Inne i håndtaket kan du bære fiskelinje, kroker, kompass og fyrstikker som et lite overlevelsessett.

Visste du at et enkelt speil kan redde livet ditt? Hvis du er på camping og havner i en overlevelsessituasjon, kan et enkelt håndspeil brukes til å signalisere om hjelp mange miles unna. Ikke kjøp standard glasspeil, mange campingbutikker selger speil laget av Lexan som vil flyte og er praktisk talt uknuselige.

Prøv å komme til campingplassen i god tid før det er blitt kveld. Dette lar deg få en følelse av landleggingen og gir deg muligheten til å sette opp leir mens du fremdeles kan se hva du gjør. I tillegg lar det barna dine føle seg litt mer komfortable med omgivelsene fordi de får tid til å utforske.

Du kan føle at når du kommer til campingplassen din, vil du ha nok tre til å lage bål. Dette er ikke alltid tilfelle fordi grønt og vått tre ikke brenner lett. Det er smart å ta med eget tre og sørge for at det holder seg på et tørt område.

Når du skal på camping, må du sørge for at du tar med deg riktig sovepose. Noen soveposer holder deg ikke varm når temperaturen synker under 40 grader, mens andre får deg til å svette hele natten fordi de er for varme. Etiketten på posen vil vanligvis fortelle deg hva slags temperaturer som passer for hver sovepose.

Mens et bål avgir nok lys i det generelle området rundt det, vil du være sikker på at du tar med en lommelykt på campingturen din hvis du planlegger å våge deg utenfor bålets glød. Dette er en klar sikkerhetsforanstaltning du ikke vil ignorere. Det kan være ganske mørkt der ute i skogen om natten.

Forsikre deg om at du unngår giftige planter. En god måte å gjøre dette på er å stoppe ved rangerstasjonen og spørre hva slags giftige planter som er i området, slik at du kan identifisere dem hvis du kommer i kontakt med dem på stien. Spis aldri noe mens du går på stien hvis du ikke vet at det er spiselig.

Som du nå vet fra artikkelen ovenfor, er ikke camping bare å kjøre ut i villmarken uten riktig høvling. Snarere er det mange viktige ting du bør vurdere når du drar ut på naturen. Hold tipsene du nettopp har lest, og implementer dem neste gang du bestemmer deg for å gå på camping.

Kos Deg Med Det Store Utendørs